Kush jemi ne?

Ballina

Kush jemi ne?

17 Vite Eksperience

Learn About Us

We Provide Reliable And Effective Legal Services

Mission of CLARD is to contribute in promotion and protection of Human Rights, with a particular view to facilitating vulnerable individual’s better access to justice, to the establishment of Rule of Law and to foster social and economic inclusion of marginalized groups of the population.

Learn More About Us Me Shume Rreth Nesh

Pse ndihma juridike falas?

01
Shpenzimet e Avokatit

Përsonat të cilët nuk kanë mundësi për t’i paguar shërbimet e avokatit

02
Sherbime

Shërbime profesionale dhe të besueshme

03
Rezultatet

Rezultatet qe ti i deshiron

Zyrja Jone

Bardhyl Qaushi, Ob Kawa Hyrja F - K4, Nr:24

Email Us

clardkosovo@gmail.com

Na Telefononi

045-815-289