17 Vite Eksperience

Meso Rreth Nesh

Ne ofrojme zgjidhje te shpejte te nevojave tua ligjore

Puna Jone

Sherbimet e Kshillave Juridike

Cakto Termin

Le te fillojme. Na telefononi per konsulta falas

Na Telefono Tani

Partneret dhe Donatoret

Zyrja Jone

Bardhyl Qaushi, Ob Kawa Hyrja F - K4, Nr:24

Email Us

clardkosovo@gmail.com

Call Us

045-815-289